Građevinsko zemljište, Ošljak, 451 m2 – 30 m od mora!!!

Građevinsko zemljište, Ošljak, 451 m2 - 30 m od mora!!!
shadow

Karakteristike

Nekretnina: Građevinsko zemljište
Mjesto: Preko
Naselje: Ošljak
Površina: 451 m2
Cijena: 135.300 €

Opis

EKSLUZIVNA PONUDA – JEDINSTVENA NEKRETNINA!

Na prodaju je građevinsko zemljište na jedinstvenoj lokaciji – otok Ošljak.
Nalazi se na udaljenosti 30 m od mora. Iako se radi o drugoj katastarskoj čestici od mora, smatra se da je prvi red s obzirom da je donja (susjedna) parcela uska te na istoj nije moguća gradnja!
Prodajna površina čestice iznosi 451 m2 + pristupni put (gratis).
Parcela je na padini te je s iste omogućen prekrasan pogled na more i otok Ugljan (zapad i jugozapad).

Agencijska provizija za kupca iznosi 3%
Vlasništvo uredno, dodatne informacije na upit!

Više o otoku Ošljak:

Ošljak ili Lazaret je najmanji nastanjeni otok (površina oko 0,332 km km²) na Jadranskom moru i hrvatskoj obali Jadrana te istoimeno naselje.
Nalazi se u Zadarskom kanalu udaljen oko 780 metara od mjesta Kali, te oko 940 metara od mjesta Preko na otoku Ugljanu i pripada općini Preko. Dužina obalne crte je 2,41 km, a najviši vrh visok je 89 m. Naselje Ošljak proteže se na dijelu morske obale od otprilike 950 metara duljine i u dubini od prosječno 70 metara od obalne crte. Prostornim planom uređenja Općine Preko ostatak otoka (izvan obuhvaća naselja, ali u dodirnom području) utvrđen je kao područje zaštićenih dijelova prirode – park šuma (od 1985).
Otok ima samo morsku luku – trajektno pristanište i javne pješačke puteve i površine. Luka je duboka oko 4 m i dobro zaklonjena od vjetrova. Na otoku ne postoje ceste i kolne površine, a ne planiraju se ni u budućnosti. Otok je povezan trajektnom linijom sa Zadrom i Prekom. Trajekt na Ošljak pristaje 4 puta na dan (2 put iz Preka, 2 put iz Zadra).

Fotogalerija

CroatianEnglishGermanItalianRussian