Blog

Stara kamena kuća: 200 m2 Jelsa, otok Hvar
shadow

Karakteristike

Nekretnina: Kuća
Mjesto: Otok Hvar
Naselje: Jelsa
Površina: 200 m2
Broj soba: 7+
Tip: Katnica u nizu
Cijena: 290.000 €

Opis

Specifična nekretnina!!!
Kuća se nalazi na otoku Hvaru u mjestu Jelsa. Sagrađena prije više od 120 godina, kompletno od kamena.
Kuća ima cca 180 m2 stambenog prostora i dvor od cca 20 m2.
Udaljenost do mora cca 250 m.
Sastoji se od studio apartmana (novo uređeno) u prizemlju, prostorije koja je trenutno u funkciji kuhinje i blagovaonice i WC-a- moguće izvesti dodatni studio apartman.
Iz dvora, stepenicama se dolazi na gornju etažu gdje se nalazi uži hodnik koji vodi na dvije strane; desno – veliki dnevni boravak s udobnom garniturom, TV-om i klimom, mala čajna kuhinja, kupaonica s bideom i velika soba s natkrivenim balkonom koji gleda na zapad. Lijevo na katu – “Tinel”, prolaz, odnosno hodnik stare kuće koji vodi dalje do dvije spavaće sobe. Jedna soba ima prozor na dvor kuće, a druga na kalu koja prolazi uz kuću. Na istoj etaži nalazi se unutarnje stubište koje vodi na gornju etažu (drugi kat) gdje se nalazi kupaonica s WC-om i velika spavaća soba s prozorima na kalu i zapad.
Dvor je popločan bračkim kamenom. Uz ulaz se nalazi stari tradicionalni komin, a dvor je ukrašen cvijećem – mini vrt.
Prilaz automobilom je moguć skroz do kuće, no parking je predviđen 100 m dalje na prostoru od 30 m2.
Kuća je u potpunosti funkcionalna i živi se u njoj tokom cijele godine. Adaptacija se ne zahtjeva, već je opcionalna.
Više informacija na upit!

Fotogalerija

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/

CroatianEnglishGermanItalianRussian