Luksuzna mediteranska villa: Debeljak, 298 m2 – Pogled na more!

Luksuzna mediteranska villa: Debeljak, 298 m2 - Pogled na more!
shadow

Karakteristike

Nekretnina: Villa
Mjesto: Općina Sukošan
Naselje: Debeljak
Površina: 298 m2
Broj soba: 4+
Tip: Katnica
Energetski certifikat: A+
Cijena: Na upit!

Opis

Prodaje se luksuzna vila na iznimnoj lokaciji u Debeljaku, s neto površinom od 298 m2 na zemljištu od 776 m2. Sastoji se od prostranog prizemlja i kata, dodatne prostorije uz bazen, te natkrivene terase s vanjskom kuhinjom i preljevnim bazenom (32 m2).

Prva etaža nudi otvoren prostor dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje s unutarnjim kaminom, dok se kroz mediteransko zelenilo pruža predivan pogled do mora. Kuhinja je vrhunski dizajnirana, a prostor obuhvaća i spavaću sobu, kupaonicu, garderobu te prostor za opuštanje sa saunom.

Druga etaža sadrži dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te terasama s prekrasnim pogledom. Gornja etaža ima malu pomoćnu sobu/ured. Vila se gradi s vrhunskim materijalima, visokim standardima te opremom poput podnog grijanja, klima uređaja i aluminijskih prozora s troslojnim staklima.

Planirani završetak gradnje je 04/2024, a prodaje se potpuno uređena i namještena, uz parking za 2 vozila. Posebna pažnja posvećena je hortikulturnom uređenju, a ispred bazena će biti dodatno sunčalište. Ova iznimna vila pruža kombinaciju luksuza, udobnosti i prekrasnog okoliša.
U sadašnjoj fazi kupac može sudjelovati u uređenju.
Sve dodatne informacije na upit!
KONTAKT: +385 98 919 68 68 ili info@labras.hr

Fotogalerija